Blog.hu blog készítés WordPress blog készítés

Blog Készítés

Míg a Twitteren egyszerre maximum 140 karakter, a Facebook-on pedig 420 karakter áll rendelkezésünkre a véleménymegosztásra, addig a blognál nincs ilyen megkötés, a határ a csillagos ég. A kérdés már csak az, hogy mit és milyen formában szeretnénk elmondani.

Akár a mindennapi életünkben, a megismerkedésnél, a blog készítés során is először a külső tulajdonságokat, a megjelenést látjuk, csak ezután tárul elénk az illető személyisége. Design és tartalom egymást követik, a külső és a „belső szépség” egyformán fontos.

Ez a gyakorlatban a grafikai kialakítást és a folyamatos, tematikus, minőségi tartalomszolgáltatást jelenti.

Az előbbi a márka arculatához illeszkedő felület kialakítását az utóbbi pedig a rendszeresen frissülő blogbejegyzéseket foglalja magában.A blogkészítésnél mind a külső, mind pedig a belső tulajdonságokat maximálisan figyelembe vesszük.

Első lépésként kialakítjuk a blog egyedi felületét (itt a Twitter-rel és a Facebook-kal összehasonlítva sokkal szabadabb mozgásterünk van), utána pedig stratégiai és tartalmi javaslatokatállítunk össze a márka megjelenésére (témák, stlílus, bejegyzések) vonatkozóan.

A megvalósítás során, a konkrét bejegyzések, posztok megírásában és a blog felületének működtetésében (kérdés-válasz menedzsment, negatív vélemények kezelése) is segíthetünk.

Manapság a Facebook-os jelenlét kiemelten erős, amelyhez egy minőségi tematikus blog tökéletes kiegészítőként társul, amellett,hogy keresőmarketing szempontból is egy ilyen webfejlesztés kiemelten hasznos lehet.

Kérje ingyenes ajánlatunkat az info@brandlift.eu emailen!