Brandépítéssel és online értékesítéssel foglalkozunk.

Mit jelent ez a gyakorlatban?

Közösségi média

Full service közösségi média ügynökség vagyunk. Hiszünk abban, hogy a social média nem csak egy kötelező marketing elem, hanem egy olyan platformok adta lehetőség, amely direkt eladásnövekedést is eredményezhet (igen, lehet hogy a sok tartalom nem viszi, hanem éppen hozza is a pénzt). Éppen ezért nemcsak kreatív, hanem egyedi üzleti social media stratégiákban is gondolkodunk. Brandre szabott tartalmakat és social media kampányokat tervezünk olyan kampánytervekkel, amelyek nemcsak szerethetőek, hanem akár eladási eredményekben is mérhetőek.

közösségi média stratégia

Q&A management

közösségi média kampányok

hirdetések

közösségi média figyelés

RÉSZLETESEBBEN

Web & Mobile

Websiteok, mobil alkalmazások, webes alapú applikációk. Itt csak első osztályú megoldásokban tudunk gondolkodni (a másodosztályra sajnos elfogyott a jegy). Kifejezetten szeretünk fejleszteni, az egyszerű sales orientált landing page-ektől az összetett web alapú SaaS szolgáltatásokig vagy éppen szuper vicces mobil játékokig terjed a portfóliónk.

weboldalak és webes alkalmazások

iOS és Android app fejlesztés

Cross-Platform megoldások

API-k és alkalmazás integrációk

CMS rendszerek

karbantartás és üzemeltetés

E-kereskedelem

Abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy a régió legnagyobb kiskereskedelmi láncai közül többnek is dolgozhatunk az e-kereskedelem (és minden más) területén. A marketingautomatizáció, valamint a nagy volumenű E-kereskedelmi oldalak építése és karbantartása a ház specialitása.

Webshop fejlesztés

Webshop üzemeltetés

Webshop integrációk

Webshop SEO

Webshop analitikák

Webshop értékesítés növelés

UX és UI

Az élet egy kötéltánc. A UX és a UI is az. A logika és az érzelmek közötti egyensúlyt tartjuk fontosnak, hogy olyan új márkákat, weboldalakat, alkalmazásokat és egyéb vizuális elemeket és élményeket hozzunk létre, amelyekkel az emberek azonosulni tudnak.

web & mobil design

felhasználói felület tervezés

felhasználói élmény tervezés

parallax & reszponzív design

infografikák

PPC & SEO

Egy égető bizonyíték elrejtésére nincs jobb hely, mint a Google második találati oldala. SEO, vagyis keresőoptimalizálási szakembereink részletes auditokat végeznek, és konkrét terveket javasolnak az organikus (vagyis Google által alapértelmezettként rangsorolt), valamint a PPC (vagyis fizetett online hirdetési) kampányainkhoz. Mert látszani kell.

SEO audit

PPC management

On-site SEO optimalizálás

Display kampányok

YouTube kampányok

konverziókövetés

SEO szövegírás

linképítés

Film & Animáció

Mi örömmel mutatjuk meg a márka legfontosabb értékeit, akár egy perc alatt: filmes és animációs produkciós csapatunk segít megtervezni és létrehozni bármely márka vagy kampány vagy üzenet vagy gyakorlatilag bármi vizuális megjelenítését: élő felvételek, 2D/3D animációk és egyéb produkciós munkálatok profi kivitelezését vállaljuk. Poresz kizárva, de ezt már senki sem olvassa, csak magunknak írjuk. Nyilván. :)

3D animáció

Rajzfilmes animáció

Márkaüznet

Forgatókönyvírás

Videó forgatás

Digitális tanácsadás

Kitaláljuk, milyen ügyféltípusok (perszónák) lehetnek egy adott márka fő célközönsége és meghatározzuk, milyen úton lehetnek belőlük vásárlók (customer journey) - szükség esetén ezt megelőzően akár a teljes márkaidentitást is meghatározzuk. Együtt gondolkodunk partnereinkkel, és segítünk úgy megjeleníteni minden terméket és szolgáltatást, hogy a vásárlók és brandek ne csak muszájból elviseljék, hanem szeressék is azt.

Digitális stratégia

Brand sprint

Ügyfélút

Vásárlói perszóna

UX audit

Felhasználói tesztek

Digitális kampányok

Akár egy out of the box kreativ megoldás vagy erős leadgeneráló és értékesítési megközelítés szolgálja jobban partnerünk céljait, mi itt vagyunk. Vagy élményt hozunk, vagy eladásnövekedést, a legjobb esetben pedig mind a kettőt. :)

kreatív marketing stratégia

interaktív kampányok

performancia alapú árszabás

lead generálás

digitális marketing

márkaüzenet

mérhető & optimalizálható

Kreatív Koncepció & Gyártás

Minden történet akkor a legjobb, ha jól mesélik el. Mi pont ilyen kreatív koncepciókat találunk ki, tervezünk és valósítunk meg, hogy segítsük ügyfeleinket abban, hogy könnyen, hatékonyan vagy akár viccesen, nagyon viccesen mondhassák el a történetüket. Mert mindenkinek kell egy jó sztori.

márkaépítés

kreatív koncepciók

web & mobil design

felhasználói felület tervezés

felhasználói élmény tervezés

parallax & reszponzív design

infografikák

videók és animációk

Smart Design

A siker egyik alapja a jó stratégia. A Smart Design módszertana segít definiálni az elérendő célokat, megérteni a célpiac szereplőit és felhasználóit. Szolgáltatások: service design, design sprint, piackutatás, perszóna kutatás, ügyfélélmény tervezés.

Tovább a Smart Design oldalára

De térjünk a lényegre!
Hogyan segíthetünk?